Tietosuojakäytäntö

C.L. Seifert Finland Oy:ssä (”me”) suhtaudumme vakavasti asiakkaidemme (”sinä”, ”sinun”) yksityisyyteen. Huolehdimme siitä, että oikeuksiasi kunnioitetaan ja että henkilötietosi käsitellään asianmukaisesti ja voimassaolevan tietosuojalainsäädännön, muun muassa Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 (Tietosuoja-asetus (GDPR)), Tietosuojalain (1050/2018), ja sähköisestä viestinnän palveluista annetun lain (917/2014), mukaisesti.

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on selkeästi ja avoimesti kuvata miten ja miksi me käsittelemme sinun henkilötietojasi sekä mitä oikeuksia sinulla on.

Määritelmät

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilöön välittömästi tai välillisesti johdettavissa olevia tietoja, kuten nimeä, henkilötunnusta jne.

Käsittelyllä tarkoitetaan kaikkia henkilötietoihin liittyviä toimenpiteitä, esimerkiksi keräämistä, rekisteröintiä, järjestämistä, jäsentämistä, tallentamista, käsittelyä tai muuttamista, tuottamista, lukemista, käyttöä, luovuttamista siirtämällä, levittämistä tai tarjoamista muulla tavalla, säätämistä tai yhdistämistä, rajoittamista, poistamista tai tuhoamista.

Rekisterinpitäjä

C.L. Seifert Finland Oy
Y-tunnus: 2360991-9
Osoite: PL 5460, 00002 Helsinki
Puhelinnumero: 09 425 50310
Sähköpostiosoite: [email protected]

Mitä sinua koskevia henkilötietoja keräämme?

Kun rekisteröidyt sivustollamme keräämme sinusta seuraavat tiedot:

Koulun ja luokan nimi

Etu- ja sukunimet

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Osoite

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus sekä käsittelyn oikeusperuste

Käsittelemme henkilötietojasi osittain voidaksemme täyttää kanssasi solmitun sopimuksemme ja osittain johtuen oikeutetusta intressistämme voida kommunikoida kanssasi. Käytämme ainoastaan niitä henkilötietoja, jotka olet ilmoittanut meille sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietoja, jotka ilmoitat sivujemme kautta, käytetään tilauksesi käsittelyyn, laskutukseen ja toimitukseen sekä markkinointitoimenpiteisiin. Kommunikointi voi tapahtua postitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Markkinointi

Kun tilaat uutiskirjeemme tai luot käyttäjätilin voimme hyväksynnälläsi myös käyttää sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi mainosten ja markkinointitutkimusten lähettämiseen. Aikaisempiin tilauksiin liittyvät markkinointi- ja uutislähetykset perustuvat oikeutettuun intressiimme, ja sinä voit milloin tahansa peruuttaa lähetykset joko peruuttamalla tilauksesi sähköpostitse tai poistamalla tilisi.

Oikeudellinen velvollisuus

Meillä voi olla oikeudellinen velvollisuus säästää osa sinun henkilötiedoistasi sovellettavan lainsäädännön mukaan, esimerkiksi Kirjanpitolaki (1336/1997).

Evästeet

Sivusto käyttää evästeitä, ”cookies”, jotka ovat tiedostoja, jotka tallennetaan sinun tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. Näitä tiedostoja hyödynnetään muistamaan asetuksia, tilastointiin ja suorittamaan kohdistettuja mainoksia. Evästeet eivät voi sisältää haitallista koodia, kuten esimerkiksi viruksia.

Kun vierailet sivustollamme sinusta kerätään tietoja, joita käytetään mukauttamaan ja parantamaan sisältöä ja lisäämään mainoksemme arvoa Facebookissa jne. Jos et halua kerätä tietoja, sinun tulee poistaa evästeet ja välttää sivuston käyttämistä jatkossa. Evästeet voidaan poistaa tai estää. Alla olemme laatineet tietoa siitä, mitä tietoja kerätään, niiden tarkoitus ja mitkä kolmannet osapuolet voivat käyttää niitä.

Mikäli poistat tai estät evästeiden käytön, ei sivustomme välttämättä toimi asianmukaisesti ja sivustollamme saattaa olla sisältöä, johon et pääse käsiksi.

Sivustomme sisältää evästeitä kolmansilta osapuolilta, jotka voivat olla muun muassa:

Google

Facebook

Hotjar

Tavallisesti keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja: yksilöllinen ID ja tekniset tiedot tietokoneestasi, tabletistasi tai matkapuhelimestasi, IP-numerosi, maantieteellinen sijaintisi sekä klikkaamasi sivustot (kiinnostuksesi). Siinä määrin kuin olet nimenomaisesti antanut hyväksyntäsi ja hyväksynyt tiedot, käsittelemme myös: Nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja maksutietosi. Tämä liittyy tavallisesti sisäänkirjautumisen luontiin tai ostoihin sivustolla.

Tiedot sivuston käytöstäsi, mitkä mainokset sinut tavoittavat, klikkaukset sivustolla, maantieteellisestä sijainnista, sukupuolesta ja ikäryhmästä jne. luovutetaan kolmannelle osapuolelle siltä osin kuin nämä seikat ovat tiedossamme. Tietoja käytetään tilastointiin ja sivuston parantamiseen.

Lisäksi käytämme useampia kolmansia osapuolia tietojen tallentamiseen ja tietojen osien käsittelyyn. Nämä tahot käsittelevät tietoa ainoastaan meidän puolestamme, eikä tietoja saa käyttää kolmannen osapuolen omiin tarkoituksiin.

Henkilötietojen vastaanottajat

Henkilötietojesi vastaanottaja voi olla oma yhtiömme, sisaryhtiömme (jotka kuuluvat kanssamme samaan konserniin) sekä joku sopimuksen täyttämiseksi käytettävistä maksuliikenteen ja toimituksen yhteistyökumppaneistamme. Tietyn tiedon käsittely voi näin ollen tapahtua yhteistyökumppaneillamme ja sisaryhtiöissämme siinä määrin kuin ne ovat osallisia sinun ja yrityksemme välisen sopimuksen täyttämiseen. Voimme myös edellä mainittujen tahojen kautta saada pääsyn sinun henkilötietoihisi ilman, että olet antanut ko. tiedot suoraan meille.

Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään?

Henkilötietojasi ei tallenneta kauempaa kuin on tarpeen edellä mainitut tarkoitukset huomioiden, ja me poistamme aina kaikki hallussamme olevat henkilötietosi, kun oikeusperustetta niiden säilyttämiseksi ei enää ole. Meille antamasi henkilötiedot säilytetään yleensä niin kauan kuin sinulla on meillä tili. Sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi voidaan tallentaa jonkin aikaa tilisi sulkemisen jälkeen uutislähetyksiä ja markkinointia varten edellyttäen, että olet hyväksynyt tämän.

Turvallisuus

Käsittelemme meille annettuja henkilötietoja turvallisella tavalla. Meillä on suoja henkilötietoihin tunkeutumista ja henkilötietojen tuhoamista vastaan, ja ryhdymme jatkuvasti teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin, jotta voimme vähentää tähän liittyviä riskejä.

Mitkä ovat oikeutesi?

Rekisteröitynä sinulla on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti useita henkilötietojasi koskevia oikeuksia. Nämä ovat tarkemmin kuvattu GDPR:ssä, ja niihin sisältyvät oikeutesi

pyytää rekisterinpitäjältä pääsyä henkilötietoihisi,

pyytää henkilötietojen korjausta tai poistamista,

tietyissä tapauksissa pyytää henkilötietosi käsittelyn rajoittamista,

vastustaa käsittelyä, ja

tietojen siirtämiseen. Oikeus tietojen siirtämiseen tarkoittaa, että sinulla on joissakin tapauksissa oikeus siirtää henkilötietojasi käytettäviksi toisaalla.

Lisätiedot

Mikäli haluat lisätietoa tai haluat käyttää henkilötietoihin liittyviä oikeuksiasi voit aina olla meihin yhteydessä osoitteella [email protected]

Valitukset

Sinulla on aina oikeus esittää mahdolliset valituksesi Tietosuojavaltuutetulle. Lisätietoja löydät Tietosuojavaltuutetun sivustolta, www.tietosuoja.fi.